fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Jedan znak Zodijaka imaće najviše sreće u ljubav u ovoj godini

Ljubav

U 2023. godini svakoga od nas očekuje nešto drugačije – neko će imati uspeha u poslu, neko će zaraditi dodatni novac, a nekome će energija biti pozitivnija. Prema godišnjoj astrološkoj prognozi jedan horoskopski znak može očekivati najviše sreće u ljubavi.

Horoskopski znak koji će u 2023. godini imati najviše sreće u ljubavi jeste Strelac. Sklon avanturi i promenama, Strelac ove godine može uploviti u mirnu luku. Magično su privlačni, spremni za nova poznanstva, a imaće želju da se povežu sa drugima na dubljem nivou.

Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu. Ali Strelac se u 2023. godini posvećuje miru i stabilnosti u sferi ljubavi. Moguće je da će neki Strelčevi započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti i za zajednički život ili proširenje porodice.

Iako će romantične zvezde u 2023. biti naklonjene Strelčevima, tokom leta treba biti oprezan pod retrogradnom Venerom koja je tu od 22. jula do 3. septembra. Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

Bez obzira kakva vas ljubavna priča ili odluka čeka – za Strelca će 2023. godina biti super romantična!

Vladajuća planeta Strelca je Jupiter, najveća planeta Zodijaka. Njihovom entuzijazmu nema granica, pa ljudi rođeni u znaku Strelca poseduju sjajan smisao za humor i veliku radoznalost. Za jednog Strelca ne postoji nešto što on ne može da uradi, samo ako to iskreno želi. Nema problema koji on ne može da reši i baš tada dokaže koliko je zapravo jak i da za njega ne postoje prepreke. Ono što jedan Strelac može da ostvari, nego drugi ne može ni da zamisli.

Dakle, čovek je koji uvek ima velike ciljeve i koji voli da od života uzme sve što mu se nudi. Centar sveta mu je porodica i ona je nešto što mu je važnije od bilo čega drugog. Sloboda je njihovo najveće blago, jer tek tada mogu slobodno putovati i istraživati različite kulture i filozofije.

Zbog svoje iskrenosti, rođeni Strelčevi često su nestrpljivi i taktični kada moraju nešto da kažu ili učine, pa je važno da nauče da se izražavaju na tolerantan i društveno prihvatljiv način. Možete da ga mrzite, da o njemu svašta pričate, ali on vam nikada neće nauditi. Nije osoba koja nekoga napada i koja voli da se svađa.

Zato, ako dođe do toga da vi njega povredite na bilo koji način, ili da, još gore, povredite one osobe do kojih mu je stalo, jedan Strelac će da pokaže kakvo mu je drugo lice. Strelac može bii anđeo od čoveka, može biti neko ko je za primer svima ostalima, ali i neko ko je gori od samog đavola, a sve to zavisi od vas i vašeg ponašanja prema njemu.

Strelac je neko ko uvek kaže ono što misli i ko je poznat po tome da mu je istina broj jedan. Dakle, nema šanse da ikada od osobe rođene u ovom znaku čujete da vas je slagala na bilo koji način i da vas je izdala. Strelac nema dlake na jeziku, uvek će reći ono što ima i ono što misli i to zna biti razlog zbog kojeg će doći do toga da se sukobljava sa ljudima.

Tagovi:
Pročitajte još: