fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Još 11 kuća na selu za porodice sa teritorije Grada Sombora

Dobitnici kuća na selu

Član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smiljanić, potpisao je ugovore za finansiranje kupovine seoske kuće sa okućnicom za još 11 porodica sa teritorije Grada.

Smiljanić je izrazio veliko zadovoljstvo na postignutim dogovorima koji su obezbedili dom za još jedanaest porodica i dodao da će nastaviti sa radom na ovom projektu kako bi svi oni koji žele da se vrate na selo, dobili priliku za to.
Ugovore o finansiranju kupovine seoske kuće sa okućnicom su s druge strane potpisali Olgica Novak iz Telečke, Dragica Lugumerski iz Sombora, Danijela Dumitrov iz Telečke, Dositej Drašković iz Aleksa Šantića, Jelena Bakula iz Svetozara Miletića, Ljupka Sikirica iz Aleksa Šantića, Nataša Kovač iz Čonoplje, Tijana Pejić iz Stapara, Milan Kovčin iz Stapara, Vanesa Mia Todić iz Kljajićeva i Ivana Radičanin iz Svetozara Miletića.

Ministarstvo za brigu o selu još od 2021. godine dodeljuje bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća na teritoriji Grada Sombora i time podstiče ostanak ljudi na selu, sa prednostima i mogućnostima koje ono nudi.

Tagovi:
Pročitajte još: