Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Još jedan TikTok trik za savršenu frizuru: Kako da zaližete kosu uz pomoć konca za zube?

Vezanje kose

Beauty TikTok trikovi uvek su puni iznenađenja, a beauty TikTokeri sad su nam otkrili još jedan način za pravljenje savršeno zalizane frizure.

Platforma TikTok nas svakodnevno oduševljava brojnim bjuti trikovima, od nanošenja šminke do korišćenja proizvoda za negu kože i pravljenje frizure, poput onog kako da napravite kovrdže uz pomoć cediljke za testeninu.

Najnoviji među njima jeste korišćenje zubnog konca za ukroćivanje neposlušnih vlasi koje nas sprečavaju da imamo trendi, ultrazaglađenu frizuru kada pravimo punđu ili rep.
TikToker @mattloveshair popularisao je ovaj trik s koncem za zube među beauty zajednicom, a njegov video u kojem demonstrira kako je lako zubnim koncem zagladiti kosu ima milionske preglede. Met uzima dugačak deo zubnog konca te ga zatim povlači od vrha glave nadole, kako bi zagladio kosu.

Trik je u tome da se koristi konac za zube obavijen voskom, koji zapravo zaglađuje kosu baš poput i proizvoda zaiista namijenjenih za takvo stilizovanje kose, kao što su vosak, krema ili gel za kosu.

@mattloveshair another fav #hairhack TikTok taught me!! #hairtutorials #sleekponytail ♬ Goo Goo Muck – The Cramps

Ali iako se tehnika čini bez mane, zapravo je nije preporučljivo prečesto koristiti, budući da može kao i svako preterano korišćenje nekog proizvoda, izazvati nakupine, u ovom slučaju voska, koji će kosi dati otežan, mastan izgled. Stoga se ovom praktičnom tehnikom možemo koristiti kad smo u žurbi i na brzinu treba da dovedemosvaku vlas na svoje mesto, što ovim trikom postižemo u samo nekoliko poteza zubnim koncem.

@sarahelsiee #stitch mit @mattloveshair mit ZAHNSEIDE?🔥 let’s try! #dentalfloss #hairhacks #hack #hairtutorial #fypシ #foryou #learnontiktok #zahnseide #hairstyle #haircare ♬ Drop It Like It’s Hot – Snoop Dogg

Tagovi:
Pročitajte još: