Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kada vam treba predah: Instagram dodaje Quiet Mode

Instagram

Takođe će prikazati status “u tihom režimu” na vašem profilu da upozori druge korisnike da koristite ovu funkciju, kao i da vam da rezime obaveštenja koja ste možda propustili kada se vratite na platformu.

Instagram dodaje način da privremeno utišate push obaveštenja kad god želite da napravite pauzu od aplikacije. Funkcija, nazvana Quiet Mode, će slati automatske odgovore korisnicima koji pokušaju da vam pošalju poruku na platformi, obaveštavajući ih da niste obavešteni.

Takođe će prikazati status “u tihom režimu” na vašem profilu da upozori druge korisnike da koristite ovu funkciju, kao i da vam da rezime obaveštenja koja ste možda propustili kada se vratite na platformu. Baš kao i tihi režim na Facebooku, možete zakazati određena vremena kada se funkcija automatski uključuje, prenosi PC Press.

Dodavanje tihog režima dolazi kada se Instagram suočava sa sve većim kritikama zbog njegovog uticaja na mentalno zdravlje tinejdžera, posebno tinejdžerki.

U 2021, interni dokumenti otkrili su da Instagram pogoršava probleme sa imidžom tela kod 1 od 3 devojčice i da su se neki tinejdžeri osećali “zavisnima” od aplikacije.

Tagovi:
Pročitajte još: