fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Kako flertovati sa nekim na osnovu njegovog znaka Zodijaka?

Dejt

Astrološki gledano, mesec je poznat po tome što vlada emocijama i drugim važnim komponentama flerta.

Dakle, poznavanje nečijeg mesečevog znaka može vam pomoći da prilagodite flert svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Premda se to ne bi smelo osećati kao igra, Ovan ceni ako se jako potrudite za željeni ishod. Ako se ikada budete pitali šta lunarni Ovan oseća prema vama, ovo je odgovor: nećete saznati.

Budući da je Ovan tvrdoglav znak, verovatno će vam dati do znanja kada (ili ako) nešto oseti prema vama.

Bik

Budući da je Bik senzualni znak, čiji je planetarni vladar Venera, planeta ljubavi, lepote i vrednosti, najbolja opcija za koketiranje s lunarnim Bikom je pronaći stvari koje su vam zajedničke. Treba imati jednu stvar na umu: Biku treba vremena da razvije romantičnu vezu, stoga ga nemojte požurivati jer bi se mogao osetiti obeshrabreno ako se ne kreće vašom brzinom.

Blizanci

Kao svestrani znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije i misaonih procesa, Blizanci flertuju putem intelektualne stimulacije. Ako možete da naterate Blizanca da bude radoznao, to je već sasvim dovoljno. Dakle, ako flertujete sa lunarnim Blizancem, možda bi mogli preskočiti Netflix, jer to verovatno neće pružiti najplodnije tlo za razgovor.

Rak

Kako koketira jedan od najempatičnijih znakova Zodijaka? Lunarni Rakovi flertuju tako što se brinu o vama, tako što vam šalju supu kad ste bolesni, tako što se pobrinu da sve što radi bude u skladu sa vašim potrebama i interesima. Dok god se oseća prijatno ostaće uz vas.

Lav

Prema astrolozima, vatreni znak Lav verovatno se neće prepustiti tek tako fletu, osim ako se oseća cenjenim. Kako bi pokazali da cenite svoju simpatiju prema Lavu, potvrdite je na delu. Pokušajte da upoznate Lava van onoga što je ispod površine.

Devica

Devica ima tendenciju da se zanima za ljude koji su dobro upućeni u neku temu. Ono što je Devici privlačno je neko ko je zaista dobar u onome što radi. Stoga bi koketiranje s ovim horoskopskim znakom moglo izgledati kao da vam neko secira mozak. Naravno, to je znak da je zainteresovan. Ali, pre nego što počnete da flertujete, budite spremni da se uskladite sa njegovom energijom.

Vaga

Vaga voli harmoniju i tipičan je romantik. Kao takva, ulaziće u sve flertne interakcije s romantičnom koncepcijom ljubavi. Pristup flertovanju je za Vage pun nijansi, neće juriti za vama, ali će svakako započeti razgovor da vidi ko ste zapravo, ali morate biti spremni da se u potpunosti otvorite.

Škorpion

Ljudi sa mesecom u Škorpionu mogu imati izrazito snažnu intuiciju. Morate biti super autentični jer Škorpion može nanjušiti laž na kilometar udaljenosti. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Škorpioni mogu flertovati prozivajući vas – samo da bi videli kakav je vaš odgovor.

Strelac

Obično je Strelac osoba koja iznosi teške istine. To je i način na koji filtriraju ljude koje odbija krajnja iskrenost. Njihov stil flertovanja je proređivanje zainteresovanih svojom iskrenošću pre nego što uopšte pogledaju one koji su ostali.

Jarac

Kao i kod Vage, kod Jarca takođe može potrajati da shvati što oseća prema nekome. Zbog svoje praktične prirode, koketni Jarac bi mogao ličiti na nekoga ko vas intervjuiše za posao. Možda će vam postaviti puno pitanja pre nego što uloži neke emocije. Kada flertujete sa Jarcem, morate imati na umu da čak i ako se privlačite i kompatibilni ste, on mora znati da će veza zapravo funkcionisati.

Vodolija

Budući da Vodolije imaju eklektične interese i žele da drže stvari pod kontrolom i svojim uslovima, flert s ovim horoskopskim znakom mogao bi biti priličan izazov. Vodolije su otvorenog uma i tvrdoglavi u isto vreme, tako da će stil flertovanja Vodolije verovatno biti vrlo čudan.

Ribe

Lunarne Ribe su neverovatno romantične. Uparite to s činjenicom da su Ribe takođe sanjivi znak i možda ćete moći da vidite kako bi njihova mašta mogla izvući najbolje iz njih kad flertuju s osobom koja im je simpatična.

Tagovi:
Pročitajte još: