fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Kakve SMS poruke šalju horoskopski znaci? Jedan znak je majstor zavođenja

Poruke

Neki će biti romantični i nežni u ljubavnim porukama, dok su drugi rezervisani.

Ovan

Oni često ni ne vide potrebu da se nekome udvaraju, pogotovo ne preko SMS poruka. Radije će to napraviti direktno, oči u oči, tako da za uvijanje i dopisivanja i ne ostane previše potrebe. Ipak, tu i tamo poneki muški pripadnik ovog znaka rado će citirati nekog pesnika, ne bi li malo očarao izabranicu. To je gotovo sve od romantike što ćete od njega doživeti.

Žena u znaku Ovna rado deli duhovite poruke o ljubavi i seksu, kao cirkularnu poruku na više brojeva, pa će posmatrati da li se izabranik “upecao”.

Bik

Muškarac Bik i na SMS-ove gleda romantično, ali i iznad svega praktično – kad već postoje, zašto tu i tamo ne poslati neki cvetić, ružu ili neko srce, ne previše sladunjavo, tek kao naznaku njihovih namera. Bitno je da je mnogo toga rečeno bez puno reči. Muškarac u ovom znaku je vrlo strpljiv, pričekaće na odgovor, a ako ga ne bude, poslaće vam buket pravih ruža na adresu i verovatno sačekati ispred vaše kuće da vidi da li je stiglo. .

Žena Bik uživa u romantičnom SMS dopisivanju, igri reči i napetosti koja se kroz poruke može osećati, pa bi se mogla dopisivati danima i noćima, sve dok udvarač ne preuzme odgovarajući korak.

Blizanci

Ovaj maestro verbalnog zavođenja će vas očarati porukama kojima će zasipati vaš mobilni telefon. Verovatno ga neće ispuštati iz ruku, niti vam dati previše vremena da odgovorite. Velike su šanse da se rastopite od miline, jer će poruke biti krajnje romantične i slediće jedna drugu tako da ćete moći da se uživite u celu ljubavnu priču. Blizanac zna sa rečima i svoja očekivanja pretočiće u mali scenario, tako da će svaka nova poruka otkrivati korak više.

Žene Blizanci poruke neretko pošalju na pogrešan broj, pa i one ljubavne, što može dovesti i do duhovitog obrta.

Rak

Rakovi obožavaju dopisivanje, jer tako mogu iskazati i onaj deo emocija koje se inače možda nikad ne bi usudili da prevali preko usta. SMS poruke zapravo kao da su stvorene za emotivne Rakove. Od njih nikad nećete dobiti neku univerzalnu poruku sa Interneta, ili nešto što se već duže vrijeme vrti u virtualnom svetu – oni su uvek originalni i uvek se obraćaju direktno vama, najvažnijoj osobi za njih u tom trenutku.

Žene Rakovi će ponekad tajanstveno poslati nežnu poruku s drugog broja telefona i čekati odgovor od druge strane.

Lav

Lavovi su majstori zavođenja i sve što misle reći će vam puno pre SMS dopisivanja, tako da im preostaje samo da sa porukama potvrde svoje namere. Potrudiće se da vas obore s nogu jednom jedinom porukom, koju ćete svako malo iznova čitati, da se uverite da je nešto tako savršeno zaista stiglo na vaš broj.

Slično je i s Lavicama – taman kad posumnjate da vas je zaboravila, poslaće vam poruku od koje klecaju koljena i ješćete joj iz ruke.

Devica

Device pišu vrlo kratko i nedvosmisleno, najčešće samo zato da bi vas dovukle u neki kafić ili gde ćete sve čuti u razgovoru uživo. Retko dodaje romantičnu notu u poruke, pa ponekad nije jasno šta misli pod onim “Moram te videti, sutra u 10” – možda je reč o ljubavnom razgovoru, a možda o tome da želi da proveri šta mislite o nekoj poslovnoj ponudi. Mudra i pronicljiva žena Devica na sve poruke odgovara isto, ćutnjom, pa nije uvek lako shvatiti da li je zainteresovana ili ne.

Vaga

Radoznala i romantična Vaga uživa i u SMS zavođenju. Pesnik u njima obožava da citira stihove poznatih pisaca ili neke poznate izreke o ljubavi. Ali, imajte na umu da je osvajanje za Vagu najzanimljiviji deo partnerskog odnosa te da za njih nema ništa lepše od onog trenutka kad zazvoni poruka i ekran zasvetli, pa je važno da na ljubavne poruke – uzvratite.

Žena Vaga u ljubavi svim svojim čulima voli uroniti u taj osećaj, pa će, tako, verovatno i telefon okititi nekim srcolikim priveskom.

Škorpion

Obično zovu sa skrivenog broja, što će vas zagolicati da se javite. Tajanstveni Škorpion se trudi da ne ostavlja tragove, pa čak ni kad je reč o SMS porukama – verojatno će ih slati sa nepoznatog broja i odmah obrisati sve poruke koje vam je poslao, bar dok ne vidi kakva je vaša reakcija. U slučaju da odgovorite pozitivno, vaše poruke Škorpion bi mogao čuvati dugo. Biće vrlo ljut ako vidi da u njegovom društvu šaljete poruke nekom drugom i učiniće sve da otkrije o kome je reč.

Žene Škorpije se udvaraju direktno – napisaće vam šta u tom trenutku imaju na sebi ili vam jednostavno poslati fotografiju koju niko ne može da ignoriše.

Strelac

Oni imaju dobre namere, ali često sve pokvare zbog brzopletosti. Poslaće poruku na pogrešan broj, pogrešnoj osobi, a onda se praviti da nemaju veze s tim. i na brzinu smisliti koji će izgovor najbolje upaliti. Ako ste dobili nešto seksi, reći će da je stiglo slučajno, jer nadimak partnera s kojim se dopisuju počinje istim slovom kao i vaše ime, pa vam je poruka stigla – slučajno.

Žena Strelac voli da filozofira čak i kad šalje ljubavne poruke, ali pada na tajanstvene i nedorečene SMS-ove, pogotovo kad nije sigurna koji joj od brojnih udvarača piše.

Jarac

Zavođenje preko SMS poruka kao da je izmišljeno zbog romantičnog i nežnosti željnog Jarca koji uživa u svakoj reči i rečenici poruka koje će dugo čuvati u memoriji telefona. Kad mu je do nekoga zaista stalo, pisaće iskreno, ne razmišljajući koliko na taj način otkriva bokove i ostaje izložen neprijatnim situacijama.

Žena Jarac koja nije zainteresovana za vas, to će vam prilično brutalno dati do znanja. Kad su u pitanju žene, kao i muški pripadnici ovog znaka, kad jednom dobijete takvu poruku, nema smisla da šaljete nove.

Vodolija

Oni obično nisu previše romantični, ali im poruke mogu biti beskrajno duhovite. I dok vi smišljate odgovor, velike su šanse da će vam se stvoriti na pragu, ili će “slučajno” naleteti na vas ispred vašeg omiljenog kafića, odnosno kluba. Nemojte se iznenaditi ako u telefonu ima spremnu pokoju vašu fotografiju – i pre nego je poslao smajlija, muškarac u znaku Vodolije bio je siguran u to da želi biti s vama.

I žene i muškarci obožavaju modernu tehnologiju i u zavođenju, pa od njih možete očekivati i zvučne, kao i video poruke.

Ribe

Ribe su kao u vodi sa SMS porukama i dopisivanjem, takav način otkrivanja osećaja savršeno im odgovara, bez obzira na to da li su u ulozi zavodnika, ili ih zavode. Muške Ribe pažljivo barataju porukama, brišu ih posle čitanja, jer se boje da ih stalna partnerka ne ulovi s prstima u pekmezu.

Žene u znaku Riba su nenadmašne zavodnice čak i u SMS porukama, jer znaju da izaberu pravi izraz u pravom trenutku i nakon toga samo zaćute, dok druga strana čezne za tim da stigne još poneka rečenica.

Tagovi:
Pročitajte još: