fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Tramp tvrdi da SAD neće preživeti ako Bajden dobije novi mandat: Mogao bi da nas uvuče u Treći svetski rat

Bajden i Tramp

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je da Sjedinjene Američke Države neće preživeti ukoliko Džo Bajden ponovo postane predsednik te zemlje.

“Po mom mišljenju, najgora stvar koja može da se dogodi jeste da Bajden ponovo postane predsednik. Iskreno, iz mnogo razloga, naša zemlja to ne bi preživela”, rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz.

Dodao je da je Bajden “nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država”.

“To svi znaju”, istakao je Tramp.

Komentarišući to što je Bajden nedavno dobio podršku sindikata radnika u autoindustriji UAW, Tramp je poručio da, kako je rekao, više neće biti radnika u autoindustriji u Sjedinjenim Državama, već će “sve to otići u Kinu i druge zemlje”.

On je istakao da bi, ako ponovo postane predsednik, uveo carine na robu koja se uvozi iz Kine, dodavši da bi one mogle da iznose i više od 60 procenata.

“Moramo to da uradimo”, rekao je Tramp.

Bivši predsednik SAD upozorio je i na razvoj veštačke inteligencije, rekavši da je to “zastrašujuće”.

“Pre neki dan sam video kako su napravili lažan snimak na kom govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni da primetite razliku. Mora nešto da se učini u vezi sa tim, i to brzo”, poručio je Tramp.

On je naveo da bi tehnologija veštačke inteligencije mogla da bude zloupotrebljena na razne načine, uključujući ratove, dodavši da je napredak u razvoju te tehnologije “ogroman problem”.

Tagovi:
Pročitajte još: