fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Karatisti „Hajduka“ osvojili još deset medalja i nastavili uspešan niz

KK Hajduk

Proteklog vikenda, članovi Karate kluba „Hajduk“ Kula nastupili su na pojedinačnom Prvenstvu Srbije za seniorke i seniore u Vrnjačkoj Banji. Učestvovalo je čak osam kulskih karatista, a srebrnom medaljom okitila se Matea Kalmar, u kategoriji +68 kilograma, dok je bronzanu medalju osvojio Mihajlo Krnajac.

Osim ovog, u Vrnjačkoj Banji je održano i Školsko prvenstvo Srbije, na kome je učešće uzelo 16 članova KK „Hajduk“, koji su se svrstali među najuspešnije klubove na ovom takmičenju, budući da su osvojili 8 medalja.

Prvo mesto i zlatnu medalju osvojio je Rastko Mijanović (STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula, kategorija 1. i 2. razred, +70kg), kao i Mihajlo Krnajac (SSŠ „4. juli“ Vrbas, 1. i 2. razred, -63kg). Zlatnim odličjem okitio se i Vojin Miletić (OŠ „Isa Bajić“ Kula, 5. i 6. razred, -45kg). Aleksandra Đikić (Gimnazija „Petro Kuzmjak“ Ruski Krstur, 3. i 4. razred, -59kg) osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Marko Pucar (STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula, 3. i 4. razred, -68kg), Matea Kalmar (Srednja hemijsko-tehnološka škola Subotica, 1. i 2. razred, +54kg), Miloš Krnajac (STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula, 1. i 2. razred, +70kg) i Luka Giric (STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula, 3. i 4. razred, +76kg).

Tagovi:
Pročitajte još: