fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Koliko dece bi trebalo da imate prema svom horoskopskom znaku? Koji znaci lako izlaze na kraj i sa petoro

Deca

Sve je zapisano u zvezdama, čak i koliko dece treba da imate. Naime, svaki znak Zodijaka je poseban po svojim karakteristikama koje utiču na obrazac razmišljanja i emocija. Ako razmišljate o osnivanju porodice, pročitajte šta vam zvezde predlažu.

Ovan

Ovan voli avanture i izazove, zbog čega ga privlače veće porodice. Pripadnicima ovog znaka potrebno je petoro ili više dece da bi se osećali ispunjeno.

Bik

Bikovi su porodični ljudi i vole da budu okruženi voljenim osobama. Međutim, zbog njihove preferencije prema udobnosti, verovatno bi im najviše odgovaralo dvoje dece.

Blizanci

Blizanci su društvene i radoznale osobe, pa često žele da imaju veću porodicu sa troje i više dece kako bi se družili i zabavljali sa njima.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi i emotivni pa možda ne bi hteli previše da rasprše svoju pažnju. Oni obično žele da imaju dvoje ili troje dece kako bi mogli pružiti puno ljubavi i pažnje svakom detetu.

Lav

Lavovi vole da su u centru pažnje pa im zbog toga treba velika porodica koja bi im donosila zadovoljstvo. Njima ne bi bilo mnogo ni petoro ili više dece.

Devica

Device su organizovane i fokusirane na detalje pa bi im možda bilo teško da zadrže ravnotežu s više dece. Njima se preporučuje najviše dvoje ili troje dece kako bi mogle da zadrže svoju usredsređenost i da se brinu se za svako dete.

Vaga

Vage su društvene i vole sklad i ravnotežu u svom životu. Kako bi mogle zadržati svoj mir i sklad u porodici, često odluče da imaju dvoje dece.

Škorpion

Škorpije su strastvene i moćne, pa bi mogle biti sklone da imaju veliku porodicu koja bi bila usmerena na njihove ambicije. Za postizanje svojih ciljeva potrebno im je četvoro ili petoro dece.

Strelac

Strelci su avanturistički nastrojeni i nezavisni, pa bi možda više voleli manju porodicu kako bi se mogli slobodno kretati i istraživati svet. Za njih se preporučuje jedno dete.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i fokusirani na svoje ciljeve, pa možda ne žele da posvete previše svog života podizanju dece. Preporučuje im se da imaju jedno ili dvoje dece kako bi mogli da zadrže svoju posvećenost karijeri.

Vodolija

Vodolije su inovativne i nekonvencionalne, pa su možda skloni da imaju manju porodicu kako bi mogli da nastave svoje kreativne projekte. Preporučuje se dvoje ili troje dece.

Riba

Ribe su nežne i empatične, pa teže velikoj porodici koja bi im pružila zadovoljstvo. Potrebno im je petoro ili više dece da bi se osećali ispunjeno i pružili ljubav svakom detetu.

Tagovi:
Pročitajte još: