fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Koliko puta ste kupili pogrešan brushalter? Naučite trik kako da više nikad ne odaberete pogrešnu veličinu i korpe

Grudnjak

Koliko puta vam se dopao neki brushalter, ali niste bile sigurne da li je dobar za vas? To je vrlo lako proveriti, a mi vam dajemo uputstva kako da izračunate koja veličina je najbolja za vas.

Sve što treba da uradite jeste da obučete lagani brus bez jastučića i da uzmete krojački metar.

Istraživanja pokazuju da iznenađujuće mali broj žena nosi brushaltere odgovarajuće veličine. Uz pomoć ovoga kalkulatora proverite jeste li i vi među njima. Da biste saznali koja veličina brusa vam najviše odgovara, ne morate uopšte da izlazite iz udobnosti svje kuće.

Kako ovaj kalkulator funkcioniše?

Sve što treba da uradite jeste da obučete lagani brus bez umetaka i da uzmete krojački metar. Prvo izmerite obim tela ispod grudi, odnosno duž donje linije brushaltera. Pravu računicu ćete dobiti kada metar bude bio tesno spojen. Ako je broj okrugao, dodajte 10 centimetara, a ako nije, dodajte 13.

Zatim treba da izmerite obim grudi i broj da zaokružite na najbliži iznos. Razlika između ove dvu mere će vam pokazati koju veličinu korpi bi trebalo da nosite. Ako je razlika u tri centimetra, za vas je korpa A, razlika od pet centimetara upućuje na korpu B, osam na korpu C, deset na D, 13 na DD, 15 na E itd.

Ako je obim vaših leđa (mera ispod grudi) 86 centimetara, a oblik grudi 94 centimetra, to znači da vam najbolje odgovara veličina brusa 34 C. Naravno, ništa vam neće bolje odrediti veličinu grudnjaka od odlaska u prodavnicu i isprobavanja na licu mesta, piše The Sun.

Znakovi da nosite pogrešnu veličinu grudnjaka:

– naramenice vam stalno padaju

– poprsje vam “kipi” iz brusa na vrhu, sa strane ili na dnu

– tkanina na korpama ne stoji dobro

– brus zakopčavate na poslednjoj kukici na leđima

– bretele brushaltera stvaraju udubljenja na vašim ramenima

– zadnji deo je labav i lako se pomera

– žica vam se zabija u kožu

– patite od bolova u vratu i leđima zbog poprsja.

Tagovi:
Pročitajte još: