Kraj zimskom zatišju

Nakon zimskog zatišja polako se zahuktavaju sportske aktivnosti. U danima vikenda biće aktivni košarkaši, rukometaši i fudbaleri.
Ovog vikenda počinje drugi deo košarkaškog prvenstva. Košarkaši Hajduka u 12. kolu prvenstva u Prvoj srpskoj ligi idu u goste Novoj Pazovi. Prema rečima trenera košarkaša Hajduka Danila Borovića iako na ovo gostovanje odlaze bez svog najboljeg igrača Jovana Bajića koji izostaje zbog visoke temperature, od svojih izabranika očekuje da rasterećeni daju svoj maksimum i pokušaju da se Novoj Pazovi revanširaju za jesenji poraz u Kuli. Susret košarkaša Nove Pazove i Hajduka će u Novoj Pazovi biti odigran sutra, a počeće u 17 sati.
Rukometaši Crvenke se pripremaju za prolećni deo prvenstva u Super B ligi. Šta su u pripremama do sada uradili Crvenčani će proveriti večeras, kada će u prijateljskom susretu odmeriti snage sa Vrbas Petrolom. Ovaj susret će u hali „Slobodan Čile Mišković“ početi u 19 sati i 15 minuta.
I fudbalski kolektivi proveravaju šta je do sada urađeno u pripremnom periodu. Srpskoligaš Hajduk će sutra gostovati u Turiji i od 14 sati odigrati susret sa domaćinom, ekipom Mladosti, dok će vojvođanski ligaš Crvenka u nedelju, od 14 sati, na svom terenu ugostiti ekipu Poleta iz Sivca.
izvor:qmedia