fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Kuće na selu za još devet porodica sa teritorije Grada Sombora

Potpisivanje ugovora o dodeli kuća na selu 2

Zahvaljujući Konkursu Ministarstva za brigu o selu, još devet porodica na teritoriji somborskih sela imaće svoj dom.

Porodice su danas u Beogradu, potpisale Ugovor o dodeli kuća sa Ministarstvom za brigu o selu i ispred Grada Sombora, zamenicom gradonačelnika Ljiljanom Ticom, a svečanom potpisivanju prisustvovao je i član Gradskog veća za socijalna pitanja Darko Smiljanić.

Za život na selu odlučile su se porodice Tajane i Roberta Šimek, Branislave Kočiš i Vlade Ilića, Lile i Rudolfa Kanjo, Kosane Zinajić i Miloša Žeželja, Sanje i Alena Markovića, Marijane Jurković, Savke Kusić, Katarine Varga, kao i Gordane i Nedeljka Rajc.

U ime Grada Sombora i svih porodica koje su dobile sredstva za kupovinu kuća, zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica izrazila je zahvalnost ministru Milanu Krkobabiću i resornom ministarstvu.

Javni konkurs za realizaciju programa dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2022. godinu otvoren je do 1. novembra, do kada svi zainteresovani mogu da dostave prijave, a više o konkursu i potrebnoj dokumentaciji pogledajte na sledećem linku:

https://www.sombor.rs/aktuelnosti/konkursi/konkurs-ministarstva-za-brigu-o-selu-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-za-kupovinu-kuca-na-selu-2022/

Tagovi:
Pročitajte još: