fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(FOTO) Kula: Gašić obišao novi objekat Vatrogasno-spasilačke jedinice

Kula: Gašić obišao novi objekat Vatrogasno-spasilačke jedinice

Novi objekat Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kuli zvanično je pušten u rad. Objekat je obišao ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, Bratislav Gašić sa saradnicima i tom prilikom je čestitao predstavnicima vatrogasne jedinice i lokalne samouprave na novom objektu i poželeo im sreću u daljem radu. Takođe, Gašić je istakao je da veoma zadovoljan saradnjom koju ministarstvo ima sa opštinom Kula i da je, nakon nove zgrade policije, objekat Vatrogasne jedinice još jedna lepa vest i potvrda uspešnosti navedene saradnje.

Ministra su dočekali predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić i zamenik predsednika opštine, Karolj Valka sa saradnicima. Govoreći o samom objektu, Miljanić je istakao da je u pitanju potpuno nov objekat koji će umnogome unaprediti rad vatrogasne jedinice, ali i da je jedinica bogatija i za novo vozilo i prateću opremu, te da će ovo značiti ujedno i bolje uslove za svakodnevno funkcionisanje građana i privrede u opštini Kula.

„Prošle godine otvorena je nova zgrada policijske stanice sa novom opremom, a na početku ove godine otvaramo nov objekat vatrogasne stanice i ne samo da je izgrađen novi objekat već je stigla nova oprema i novo vatrogasno vozilo i još mnogo opreme koja ide uz to. Vatrogasci će imati mnogo bolje uslove za njihovo funkcionisanje i mnogo bolji uslovi, mogu da kažem, i za naše građane i privrednike, jer će na ovaj način i njihovo funkcionisanje biti mnogo bolji. Do sada su oni sjajno obavljali svoj posao i  sada u novom prostoru, sa novom tehnikom, moći će još brže i kvalitetnije da obavljaju svoj posao.“

Tagovi:
Pročitajte još: