Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kula: Izmene u radu javnih ustanova usled prekida snabdevanja gasom 7. februara

Kula - anketa 9

Usled privremenog prekida u snabdevanju gasom, koje će biti na snazi sutra od 6 do 22 časa, u javnim ustanovama na teritoriji opštine Kula biće izmenjen režim rada.

Naime, Opštinska uprava sutra neće raditi, dok će Uslužni centar građanima biti na raspolaganju od 8 do 12 časova.

Što se tiče nastave u osnovnim i srednjim školama u kulskoj opštini, onlajn nastavu sprovodiće OŠ „Petefi brigada“ i OŠ „Isa Bajić“ iz Kule, Osnovna i srednja škola sa domom učenika „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura, Srednja stručna škola i OŠ „Vuk Karadžić“ iz Crvenke, OŠ „20. oktobar“ iz Sivca, kao i Škola za osnovno muzičko obrazovanje iz Kule. Ostale škole nastavu će sprovoditi prema redovnom planu i programu.

Kada su u pitanju predškolske ustanove, objekti koji će raditi su sledeći: „Bubamara“ u Kuli, „Šećerko“ u Crvenki, „Ciciban“ u Ruskom Krsturu, „Čuvari osmeha“ u Sivcu, „Roda“ u Liparu i „Vrtuljak“ u Kruščiću. Deca koja idu u vrtić „Neven“ u Sivcu, sutra će biti smeštena u „Čuvare osmeha“, dok će deca iz „Veverica“ iz Crvenke biti smeštena u „Šećerka“.

Budući da u Kuli neće raditi tri predškolska objekta – „Sunčica“, „Kolibri“ i „Maslačak“, roditelji čija deca idu u navedene vrtiće, a kojima je neophodan smeštaj dece u vrtić tog dana, mogu danas do 14 časova da se obrate vaspitačima, kako bi ih uputili u alternativne smeštaje, „Ciciban“ i „Šećerko“.

Tagovi:
Pročitajte još: