Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kula: Miljanić i Ivanišević poželeli školarcima srećan početak

Kula: Miljanić i Ivanišević poželeli školarcima srećan početak 2

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević i predsednik opštine Kula, posetili su Osnovnu i srednju školu sa domom učenika „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu. Tim povodom, Ivanišević je istakao da mu je uvek zadovoljstvo doći u Kulu, a učenicima je poželeo uspešnu školsku godinu, sa porukom da nikada ne zanemaruju obrazovanje koje je, uz porodicu, osnova svega. Takođe, najavio je i učešće škole „Petro Kuzmjak“ na Sajmu turizma, koji će krajem decembra biti održan u Novom Sadu.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, zahvalio se pokrajinskom sekretaru na poseti, istakavši da je velika stvar što je baš škola u Ruskom Krsturu pobedila na Republičkom takmičenju i dobila priliku da bude domaćin tako značajnog takmičenja.

„Podrška Pokrajinske vlade i Sekretarijata za turizam je uvek prisutna, a lično prisustvo u obilasku škole je dodatna podrška zaposlenima i đacima i znači i školi i našoj opštini. Škola u Ruskom Krsturu koja ima samo jedno odeljenje turističkog tehničara uspela je da se izbori među velikim brojem škola kojima je turizam bazična delatnost u obrazovanju, da pobedi na Republičkom takmičenju i da samim tim dobije organizaciju tog velikog i značajnog takmičenja. Podrška Opštine i Sekretarijata, naravno, neće izostati. Škola će biti nosilac i uveren sam da će takmičenje biti najbolje do sada koje se održava na republičkom nivou iz oblasti turizma“, rekao je Miljanić, koji je ujedno posetio prvake u osnovnim školama sa teritorije opštine Kula, te im je uručio udžbenike i školski pribor.

Tagovi:
Pročitajte još: