Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kula: Održan Prolećni festival cveća

Kula: Održan Prolećni festival cveća

Prolećni festival cveća održan je Kramerovoj ulici u Kuli. Posetioci su uživali u cveću, ukrasnim figurama, ručnim radovima, štandovima sa hranom, kao i raznim drugim proizvodima koji su upotpunili ambijent.

Po rečima direktora Turističke organizacije opštine Kula, Vladimira Stankovića, ovo je šesta godina zaredom kako se ovaj Festival organizuje.

„Ovo je šesta godina zaredom da Turistička organizacija opštine Kula organizuje Prolećni festival cveća u Kramerovoj ulici. Imali smo preko 100 izlagača iz cele Srbije. Tu su i proizvođači i uvoznici, veliki izbor cveća i dobre cene. Imali smo i ponudu ručnih radova naših udruženja žena i preduzetnika“, rekao je Stanković.

On je ujedno najavio i brojne druge manifestacije koje će biti organizovane do kraja aprila i tokom maja.

„Sledećeg vikenda imamo Međunarodnu izložbu nemačkih ovčara. Ovaj put imamo rekordan broj prijavljenih pasa, preko 400, a dolaze nam gosti iz 37 zemalja. Kapaciteti smeštaja u opštini Kula su popunjeni, pa dođite 27. na Gradski stadion u Crvenki. Kada je reč o 1. maju, pokušavamo na Potoku da napravimo neki ambijent i neke sadržaje, ali sve zavisi od vremena. Nakon toga, 10. maja je hramovna slava u Crvenki, a od 10. do 12. maja su Slatki dani u srcu Bačke. Ove godine imamo 57 manifestacija, što u organizaciji Turističke organizacije, što Kulturnog centra, što udruženja koje podržavamo“, zaključio je direktor Turističke organizacije opštine Kula.

Tagovi:
Pročitajte još: