Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kula: Održani preventivni pregledi štitne žlezde

Preventivni pregled

Preventivni pregledi štitne žlezde, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, Ministarstva zdravlja, Doma zdravlja Kula i Udruženja “Heroine“, održani su u Kuli, a tom prilikom pregledano je 111 žena.

Po rečima direktorke Doma zdravlja Kula, dr Vesne Tomić, novi pregledi biće održani u nedelju, u nešto široj varijanti, pa će tako pacijenti biti pregledani od strane otorinolaringologa, oftalmologa, dermatologa, pedijatra i fizijatra.

“Preventivni pregledi štitne žlezde potpomognuti su od strane lokalne samouprave, aktivacijom medicinskog osoblja Doma zdravlja i Udruženja “Heroine“. Dobili smo dobar odgovor stanovništva, veliki broj ljudi se javio, a pacijenti su zadovoljni. Novi preventivni pregledi biće u nedelju, prema satnici koja će biti objavljena na svim mrežama i biće malo šija varijanta pregleda koji će pokriti i decu i odrasle. Biće održani pregledi specijalista otorinolaringologije, oftalmologije i dermatologije, pored toga pregled pedijatra i fizijatra, u cilju pravovremenog otkrivanja ranih razvojnih poremećaja, naročito kod dece, i pravilnog usmeravanja u smislu daljih sportskih aktivnosti i svega ostalog“, rekla je dr Tomić.

Tagovi:
Pročitajte još: