LAG „Srce Bačke“ na usluzi građanima

U cilju prevazilaženja ekonomskih posledica koje mera zabrane rada pijaca i okupljanja većeg broja ljudi može da ostavi na pijačne prodavce LAG „Srce Bačke“ svim zainteresovanim proizvođačima i prodavcima voća, povrća i drugih namirnica i ostalih proizvoda sa teritorije opština Kula i Vrbas već skoro dvadeset dana uspešno nudi mogućnost oglašavanja i prodaje putem zvanične Fejsbuk stranice i Instagram profila.
Ovo je prva elektronska pijaca u Srbiji gde prodavci i proizvođači mogu da oglase prodaju svojih proizvoda, sa istaknutim cenama, kontaktom proizvođača i/ili prodavca, i/ili sa adresom gde se proizvod može nabaviti, kao i to da li postoji opcija kućne dostave. Na ovaj način, bar delimično, pomaže se pijačnim prodavcima, ali i individualnim proizvođačima i malim gazdinstvima sa naše teritorije, našim komšijama i prijateljima, koji su zbog mere zabrane rada pijaca onemogućeni da vrše prodaju na otvorenom.

Iz LAG „Srce Bačke“ pozivaju sve zainteresovane proizvođače ili prodavace da na mail adresu lag.srcebacke@gmail.com ili u inbox Fejsbuk stranice Lokalna akciona grupa „Srce Bačke“ dostave informacije o svom proizvodu, poželjno je sa slikom, i iste će biti podeljene na društvenim mrežama. Svi zainteresovani proizvođači mogu da se jave i plasiraju svoj proizvod, a građani su u prilici da kupovinom na ovaj način pomognu našim lokalnim proizvođačima, poručuju iz LAG “Srce Bačke”.