Lepši izgled teniskih terena u Kuli

Aktivisti mesnih odbora SNS u Kuli nastavljaju sa uređenjem svog mesta kako bi timskim radom doprineli da Kula bude lepša, bolja i naprednija.

Vođeni tom idejom vredni aktivisti su današnji jesenji dan iskoristili kako bi organizovali još jednu u nizu radnu akciju u okviru koje su uređivali prostor oko teniskih terena.

Aktivisti su najpre očistili prostor oko terena, a potom su ofarbali klupe koje se nalaze na terenu kao i nosače za mreže. Ovom akcijom aktivisti su ukazali koliko je značajno voditi računa o životnoj sredini te je prostor teniskih terena sada dobio lepši i prijatniji izgled.

Kula ima jako dugu i bogatu sportsku tradiciju, te svojim aktivnostima članovi Srpske Napredne stranke vrlo često uređuju razna sportska borilišta.

Nakon radnih akcija na stadionu i sportskim terenima, zadovoljstvo mi je što je na red došao i teniski teren. Još jednom se odazvao veliki broj aktivista koji su današnjom radnom akcijom doveli teren u funkciju – rekao je aktivista MO SNS Kula Vladan Vujović.