Lidl gradi market u Apatinu-u toku pribavljanje građevinske dozvole

Na atraktivnoj lokaciji u Apatinu, u ulici Dimitrija Tucovića na delu od Svetog Save do Ognjena Price polovinom godine krenulo je uklanjanje više stambenih i poslovnih objekata, kao priprema za izgradnju marketa Lidl. Ovaj trgovinski lanac od ove godine je prisutan na srpskom tržištu, a za početak izgradnje prodavnice u Apatinu preostalo je pribavljanje neophodne dokumentacije, stoji u dopisu ove kompanije apatinskim medijima.

-Lidl želi da građanima Apatina ponudi najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je prepoznat u svetu i možemo da potvrdimo da smo vlasnici jedne parcele u ovom gradu. Na ovoj lokaciji sve teče ro planu i trenutno smo u fazi pripremnih poslova i prikupljanja dokumentacije za dozvole, a rano je da najavimo datum početka izgradnje prodavnice.

-U Apatinu je planirana izgradnja prodavnice prema najnovijem Lidlovom konceptu koji podrazumeva moderan dizajn i praktičnost, prizeman objekat sa parking mestima na parceli. Ono sto želimo da istaknemo je da su sve prodavnice koje gradimo u skladu sa glavnim poslovnim ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima najbolje iskustvo kupovine, izgraditi prjatno i sigurno mesto za rad svojih zaposlenih i biti društveno odgovorna kompanija.

Radujemo se što će u budućnosti i građani Apatina moći da osete jedinstveno iskustvo kupovine koje Lidl donosi, stoji u saopštenju ove kompanije.

Izvor: Radio Dunav