Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Majka iz Sombora kojoj je sin poginuo: Umesto Davida u školu da spremamo, mi ga sahranjujemo

Policija

Iako su drugari Davida M. (13) iz Sombora, sa kojima se u prvi sumrak vraćao kući, sugerisali da siđe sa bicikla jer automobili brzo prolaze, to nije bilo dovoljno da ga sačuvaju i spasu nesreće.

Njega je, gotovo ispred kuće, vozeći “fiat pandu”, neprilagođenom brzinom pokosio Andrej G. (22) iz Bezdana.

Majka Silvija, baka Marija i deda Stipan zanemeli su od bola zbog prizora koji su videli. Telo dečaka koji je izdahnuo u somborskoj bolnici nalazi se na obdukciji u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a umesto da ga prati u školu, porodica mu priprema sahranu.

– Teško mi je. Teško se držim. Sinoć se vraćao od druga kada je nastradao – kaže neutešna majka.

Podsetimo, Andrej G. (24) iz Bezdana, osumnjičen da je juče uveče udario dečaka na putu, uhvaćen je pet sati posle nezgode u Somboru i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola, prenose “Novosti”.

– Uviđaj je uradilo Osnovno javno tužilaštvo, ali predmet će biti i nadležnosti Višeg javnog tužilaštva jer je imao alkohola u krvi. Sutra će biti saslušan i mi ćemo predložiti pritvor – kažu u somborskom Višem javnom tužilaštvu.

Andrej G. se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je, juče po podne u Somboru, vozeći automobil „fijat panda“, pod dejstvom alkohola, udario trinaestogodišnjeg Davida koji je pored kolovoza gurao bicikl, a potom napustio mesto saobraćajne nesreće.

Tagovi:
Pročitajte još: