Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Mamin sin: Muškarci rođeni u ova tri znaka radije nedeljom idu na ručak kod mame nego kod žene

Brak

Postoje tri muška znaka Zodijaka koja se često nađu izgovor da nedeljom odmagle kod svoje mame na ručak, radije nego da ostanu kod kuće sa svojom ženom. Iako to onda izgleda kao da više vole svoju majku nego ženu, važno je da napomenemo da ti nije uvek tako.

Jednostavno, to su nedeljni trenuci kada njihova emotivna veza sa majkom ili porodičnim tradicijama dolazi do izražaja i njima znači da takve trenutke imaju bar ponekad.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Osobe rođene u znaku Blizanaca su po prirodi znatiželjne i komunikativne. Nedeljom, njihova radoznalost i potreba za razgovorom često prevladaju nad ostalim osobinama, te biraju put do majčinog stola gde mogu razmenjivati priče i ideje.

Njihova majka često ima puno priča iz njihove prošlosti, i ovi trenuci predstavljaju priliku za ponovno povezivanje sa tim dragocenim uspomenama. A i ko će bolje da sasluša sve te priče koje su njihovoj okolini neretko dosadne nego njihova mamica.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su najponosniji znak Zodijaka, ali su voema odani svojoj porodici. Nedeljom, osećaju veću potrebu da se vrate svojim korenima i pokažu svoju privrženost majci. Ovaj znak ima poseban odnos s roditeljima, naročito majkom, koja je često bila uzor i podrška u njihovom životu.

Ručak kod mame je način da izraze svoju zahvalnost i ostanu povezani sa porodičnim vrednostima. A i ona zna najbolje šta vole da jedu a poznato je koliko je Lavovima bitno da budu siti da ne bi bili besni i nervozni.

Rak (21. jun – 22. jul)

Poznati po svojoj duboko emotivnoj povezanosti s porodicom, Rakovi, naročito nedeljom, osećaju snažnu potrebu da budu sa svojom mamom. To nije samo zato što obožavaju domaća jela iz mamine kuhinje, već jer ih čitav taj ritual nedeljnog ručka podseća na srećne trenutke iz detinjstva.

Za njih, to je emotivno ispunjen momenat i način da ostanu bliski sa svojom prošlošću. Ovi ručkovi sa mamom često su prilika za dublje povezivanje i odavanje počasti porodičnim vrednostima koje su ih oblikovale i koji ima ulivaju osećaj sigurnosti i pripadnosti.

Tagovi:
Pročitajte još: