Međuopštinska liga Sombor 1. razred

Utakmicama 11. kola, sutra se nastavlja prvenstvo Međuopštinske fudbalske lige Sombor prvog razreda. Za sada neporaženo i sa maksimalnim učinkom prigrevačko Bratstvo 2019 gostuje Aleksi Šantiću. Prigrevčani su u odličnoj formi i sve sem još jedne pobede bilo bi veliko iznenađenje. Derbi kola, koji bi mogao da odluči o jesenjem vicešampionu, igra se u Liparu između domaće istoimene ekipe i komšija iz Kule. U Odžacima gostuje trećeplasirani Polet iz Sivca, a u Bačkom Bregu, domaći Dinamo će ugostiti Hajduk iz Stapara. 

Za mečeve ovog kola izabrana su sledeća službena licaDinamo 1923 – Hajduk (delegat Samardžić, sudije Boškić, Milanović, Trifunović), Jedinstvo – Omladinac (delegat Lakić, sudije Stojčević, Jovanović, Desnica), Mladost – Terekveš (delegat Kesegić, sudije Vračar, Cvjetićanin, Koberski), Kula – Lipar (delegat Savin, sudije Pančić, Ivanišević, Šćepanović), Aleksa Šantić – Bratstvo 2019 (delegat Balać, sudije Perišić, Venčeljovski, Stojanović), OFK Odžaci – Polet (delegat Vrbljanac, sudije Bečanović, Mitrović, Kobac).

U ovom kolu, slobodna je ekipa Dunava iz Bačkog Monoštora.Svi susreti igraju se sutra od 13:30 časova, bez prisustva publike.