fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Mesi saigračima i stručnom štabu Argentine poklonio 35 zlatnih iPhone-a

Iphone

U nesvakidašnjem potezu, Lionel Mesi je saigračima i stručnom štabu poklonio 35 zlatnih iPhone Pro pametnih telefona.

Ukoliko niste prespavali Svetsko prvenstvo u fudbalu koje je prošle godine održano u Kataru, sigurno znate da je Lionel Mesi podigao trofej i zlatnim slovima upisao u istoriju argentinskog reprezentativnog fudbala. Naravno, Mesi nije mogao da ovaj poduhvat postigne sam, a koliko je zahvalan svojim saigračima i stručnom štabu najbolje pokazuje poklon koji je rešio da im uruči.

Naime, u nesvakidašnjem potezu, Mesi je igračima i stručnom štabu Argentine koji su boravili u Kataru poklonio 35 personalizovanih iPhone 14 Pro pametnih telefona izrađenih od zlata!

Zlatni telefoni su izrađeni od strane kompanije iDesign Gold, čije ime je ugravirano na poleđini, ispod grba fudbalskog saveza Argentine i natpisa “svetski šampioni 2022”. Takođe, primalac ovog poklona u gornjem desnom uglu poleđine može videti svoje ime i broj pod kojim igra za reprezentaciju.

Osnivač kompanije je objavio sliku sa Lionelom Mesijem na svom Instagram profilu, gde je otkrio da svaki uređaj dolazi u posebnoj kutiji sa sertifikatom koji potvrđuje da je u pitanju pravi proizvod, izrađen od 24-karatnog zlata.

Uređaji su napravljeni tako što im je originalna poleđina zamenjena zlatnom, a iako je ovakav poklon primaocima verovatno neprocenjiv, pogotovo zato što im ga je poklonio diskutabilno najbolji fudbaler svih vremena, prema sajtu proizvođača možemo da zaključimo da za sve uređaje Mesi nije žalio oko 160.000 evra.

Tagovi:
Pročitajte još: