Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Meta testira dve funkcije koje bliže integrišu Facebook i Instagram

Meta

Nastaviće se povezivanje i drugih tehnologija. Istovremeno, Meta uvodi redizajnirano iskustvo prijavljivanja i uključivanja na Android i iOS. Ako ste novi na društvenim mrežama kompanije, možete kreirati jedan nalog, a zatim ga koristiti za kreiranje dodatnih. Za one koji već imaju i Facebook i Instagram nalog, sada je moguće da koriste informacije za prijavu povezane sa jednom aplikacijom za pristup drugoj – iako ih prvo treba da dodate u isti Centar za naloge.

Meta će vas obavestiti svaki put kada koristite postojeći nalog za kreiranje novog ili kada dodate nalog u Centar naloga. Pored toga, bezbednosne funkcije poput dvofaktorske autentifikacije će i dalje raditi, sprečavajući, na primer, da neko koristi vaše Instagram akreditive za pristup vašem Facebook nalogu.

Iako su nove funkcije trenutno ograničene na Facebook i Instagram, Meta napominje da će nastaviti da istražuje kako da poboljša povezana iskustva u svim njihovim tehnologijama. Oni stižu nakon debija Meta naloga u avgustu i nedavnog pada prihoda i rasta korisnika za kompaniju.

Tagovi:
Pročitajte još: