Milanu Zuliću nagrada žirija u Koreji

Rad Apatinca Milana Zulića, iz kolekcije pod nazivom ~ pobedio je na „Bio-Art” konkursu u Koreji, u konkurenciji od preko 1600 radova umetnika iz celog sveta.
„Bio-Art” je kulturni događaj iz oblasti nauke i umetnosti, kako bi se otkrila lepota života i ta lepota potom projektovala u umetnička dela. Organizator ovog konkursa je istraživački centar za medicinsku biokonvergenciju (Biocon) sa Nacionalnog univerziteta u Seulu. „Seoul Bio Science“ započeo je s „Bio-Art“ konkursom 2013. godine, a ovo je sedmi po redu put pronalaženja lepote sačinjene od mikroskopskog sveta ćelija, ljudi i prirode na temu “Život”.
Nagrađeni radovi će biti prikazani na dve izložbe u Seulu, u „Citizen Hall“ galeriji i u Gwacheonu u „Civic Center“ galeriji,  početkom novembra u Koreji. Ovo nije prvo međunarodno priznanje za Milana Zulića. Ovaj umetnik iza sebe ima 10 domaćih i međunarodnih nagrada iz oblasti crteža, slikarstva, dizajna, fotografije i video umetnosti, a za 27 godina izlagačkog delovanja ostvario je 35 samostalnih izložbi i preko 250 kolektivnih u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini,  Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Bugarskoj, Italiji, Španiji, Portugaliji,
Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Engleskoj, Irskoj, Belgiji,
Luksemburgu, Americi, Kanadi, Brazilu, Argentini, Kubi, Meksiku, Čileu, Egiptu, Rusiji, Indiji, Maleziji i Koreji.