fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Miloš Jovanović napada srpsku vlast zbog plana koji je predložila njegova zemlja: Zašto DSS ne kritikuje Zapad zbog pritisaka na Srbiju!?

Jovanović Miloš

Francuski državljanin i vođa DSS-a Miloš Jovanović, koji se predstavlja kao borac za Kosovo i Metohiju, uporno napada državno rukovodstvo Srbije zbog Nemačko-francuskog predloga, kao da ga je predložio zvanični Beograd, a ne Berlin i Pariz.

Zanimljivo, Jovanović kao i njegove kolege iz opozicije nisu rekli nijednu reč protiv onih koji su predložili plan i koji direktno ucenjuju Srbiju!

Skrivanje nacionalnosti

To naravno ne treba da se čudi ako se znaju veze vođe DSS-a sa njegovom domovinom Francuskom. Naime, kao što je svima poznato Jovanović je francuski državljanin, a samim tim i Francuz po nacionalnosti s obzirom da Ustav te zemlje ne dozvoljava bilo kakvo drugo nacionalno izjašnjavanje svojim državljanima.

Vođa DSS-a je jedan deo života proveo u svojoj domovini gde je i upoznao svoju suprugu, koja je za razliku od Jovanovića bila iskrenija povodom svoje nacionalne pripadnosti. Naime, Leticija Erika je, i pored svog vijetnamskog porekla, u jednom gostovanju na američkoj televiziji N1, dok je ismevala srpsku prestonicu i hvalila Pariz, jasno rekla da se oseća kao Francuskinja.

Tagovi:
Pročitajte još: