fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Mnogi korisnici se žale na novinu koju je uveo Jutjub: Ovo je previše agresivan pristup

Youtube

Ako koristite Jujtjub neprijavljeni, možda vam se neće dopasti promene koje je uveo. Najnovije promene se odnose na korisnike koji nisu prijavljeni na Google nalog, ili su u Incognito režimu, budući da se njima više se ne prikazuju preporučeni video-snimci.

Ta promena znači da se takvim korisnicima prikazuje jednostavna početna stranica YouTube, bez bilo kakvih video-snimaka ili preporuka o tome šta bi mogli da gledaju.

Dosad je Jutjub bi davao predloge, čak i u gorenavedenim slučajevima, ali sada korisnici samo vide poruku “Započnite” i “Počnite da gledate video-snimke kako biste nam pomogli da napravimo fid koji će vam se svideti”.

Nakon nekolicine teksova koje je sproveo BleepingComputer, ovaj specijalizovani sajt primetio je da, čak i kada se traži nešto na sajtu, ne prikazuju se nikakvi predlozi nakon toga.

Ako ste anemični, postoji preparat gvožđa od koga vam neće biti muka- probajte Bivits Gvožđe Booster!
Potom su se korisnici su se na društvenim mrežama požalili da i se čini da je ova taktika “previše agresivna” i da im se ne dopada namera Jutjub dai ih natera da naprave nalog, ili ako ga imaju, da se prijave i da im se prate aktivnosti na ovoj platformi.

Tagovi:
Pročitajte još: