Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Na plaži na Malom Staparu postavljen drveni mol-sve spremno za 2. maj

Na plaži na Malom Staparu postavljen drveni mol-sve spremno za 2. maj

Na Malom Staparu, oazi mira i prirode, prethodne godine urađeno je mnogo toga. Postavljeno je igralište za decu, napravljeni su staza i spust za čamce, a naposletku i plaža, odnosno kupalište koje, kako vreme odmiče, dobija zamišljeni oblik. Danas je postavljena platforma za kupače, dužine 30 metara i širine 2,5 metra, nakon koje će uslediti izrada stepeništa i rukohvata, pa će tako Sivčani i gosti koji ovog leta posete Mali Stapar moći da uživaju kako u plaži, tako i u svim drugim čarima koje ovo mesto ima.

Radove je obišao predsednik Skupštine opštine Kula, Velibor Milojičić, koji je istakao da je obećanje dato građanima – da će do 2. maja ovaj posao biti završen, zaista i ispunjeno, na njegovu i sreću svih Sivčana. Istakao je i da je Mesna zajednica proteklih dana organizovala niz aktivnosti na uređenju Malog Stapara, pa je tako sve spremno za 2. maj.

Proteklih dana, uređen je trougao na ulasku u Mali Stapar, pokošena je trava, a vredni volonteri farbali su ogradu i sve je spremno za prvomajske praznike. Kako je najavljeno lepo vreme, očekuje se veliki broj posetilaca koji će, bez sumnje, uživati u svim blagodatima ovog mesta.

Mesna zajednica „Sivac“, 2. maja, obezbediće besplatan prevoz od Sivca do Malog Stapara Autoprevoznikom „Putokaz“. Polasci sa Autobuske stanice u Sivcu biće u: 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17 i 18 časova, dok će povratak sa Malog Stapara biti u:10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 15.30, 16.30, 17.30 i 18.30 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: