Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Načekaćemo se za sledeći iPhone SE

Iphone SE

Kako navodi analitičar Ming Či Kuo, poznat po pouzdanim insajderskim informacijama, Apple možda “odustaje ili odlaže planove za masovnu proizvodnju iPhone SE 4 telefona, koja je bila planirana za 2024. godinu”.

Kuo sumnja da je ova odluka posledica konstantno nižih isporuka iPhone uređaja srednjeg i nižeg ranga nego što je tehnološki gigant iz Kupertina očekivao, navodeći primere SE 3, 13 mini i 14 Plus uređaja. Analitičar dodaje da Apple brine “full-screen” dizajn iPhone SE 4 modela koji će dovesti do većih troškova, ali i cene krajnjeg proizvoda. Kao rezultat toga, kompanija bi mogla da preispita pozicioniranje proizvoda u svojoj liniji uređaja.

Pored toga, smatra Kuo, smanjenje nepotrebnih troškova razvoja novih proizvoda takođe će pomoći kompaniji da se lakše nosi sa izazovima ekonomske recesije u 2023. godini.

Prema ranijim informacijama koje su curile o novom iPhone SE uređaju, znamo da će iPhone SE 4, baš kao i svi prethodni modeli ove linije uređaja, pozajmljivati dizajn od prethodnih flagship telefona kompanije Apple – u ovom slučaju to će biti iPhone XR koji je lansiran 2018. godine.

Naravno, ne treba zaboraviti ni da Apple trenutno ima ogromnih problema sa proizvodnjom, jer glavna Foxconn fabrika u Kini zbog striktnih pravila u vezi koronavirusa i nezadovoljnih radnika kasni sa sklapanjem najnovijih iPhone pametnih telefona.

Tagovi:
Pročitajte još: