fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Nagrađeni najbolji sportisti sa teritorije opštine Apatin

Apatin - nagrade sportistima 4

U Velikoj sali Kulturnog centra Apatin upriličena je svečana dodela nagrada najboljim pojedincima i sportskim kolektivima iz ove opštine, koji su postigli najbolje rezultate u 2022. godini.

Sportista godine je rukometaš Predrag Vejin, koji je nastupao na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije. Titulu najbolje sportiskinje za 2022. godinu ponela je kajakašica Dajana Urtajl, koja je član reprezentacije Srbije.

U kategoriji najboljih mladih sportista nagrađen je rukometaš Dušan Zekić, dok je za najbolju mladu sportiskinju proglašena odbojkašica Dunja Mirić.

Najbolji sportski radnik za proteklu godinu je Nikola Orelj, a najbolji sportski kolektiv je ORK „Apatin“.

Nagrađeni su i najperspektivniji mladi sportisti među kojima su Ena Jakovljević i Jovana Vujnović, odbojkašice kluba „Apatin“, Sonja Urtajl i Anja Kovačević kajakašice „Panonije“, Matea Balać i Anđela Sekicki iz ORK „Apatin“, Milana Zekić i Jelena Krivošija iz ŽRK „Prigrevica“, zatim fudbaler „Mladosti“ Ilija Rakas, kuglaš Ištvan Marašek, kao i članovi RK „PIK Prigrevica“ Đorđe Miočinović, Milan Lazić, Mile Krković, Jovan Zekić, Aleksandar Arbutina i Jovan Ostojić.

Nagradu Sportskog saveta opštine Apatin dobili su i uspešni sportisti koji nastupaju u klubovima van apatinske teritorije, a to su košarkašica Ana Marić, šahistkinja Lea Kokai, atletičarka Milica Zanze, rukometašica Anja Vujnović, plivačica Sara Orelj, kao i fudbaler Milan Ćopić.

Za najmlađi sportski kolektiv proglašen je ŽKK „Apa-srne“, dok je Goran Vezmar dobio priznanje za promociju opštine Apatine na međunarodnom i reprezentativnom nivou.

Tagovi:
Pročitajte još: