Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Najbolje dečije igračke po horoskopu: Ne morate više da mozgate, evo kako da oduševite mališane

Igračke

Pored toliko stvari koje su danas dostupne na tržištu kada su u pitanju dečje igračke, ponekad nam je teško da odlučimo čime da obradujemo decu. Zabavite se i pročitajte šta su najbolje igračke za mališane u odnosu na njihovo horoskopski znak, možda će vam dati ideju za sledeći poklon.

Ovan

Gotovo od prvih dana rođenja, deca u znaku Ovna su energična i veoma aktivna. Njima je potrebno dosta igre napolju, ali su takođe i veoma oštroumni, pa uživaju u slaganju puzli i raznim igrama koje ih teraju na razmišljanje.

Za one koji imaju prostora, idealan poklon u tom smislu je trampolina, obruči za slaganje, puzle ili neka društvena igra u skladu sa uzrastom.

Bik

Mali Bikovi obožavaju da provode vreme napolju, bilo da kopaju nešto po dvorištu ili se igraju u parku, šetaju po šumici. Ovi mališani takođe vole da slušaju, igraju ili sviraju muziku.

Super poklon za njih je neki mali baštovanski set ili neki od igračaka instrumenata za sviranje.

Blizanci

Deca rođena u ovom znaku najčešće rade nekoliko stvari istvoremeno, obožavaju da pričaju i strani jezici im idu od ruke. Zbog toga nije loše da za njih birate igračke koje će im pomoći da upoznaju neki novi jezik.

Super pokloni za Blizance su i didaktički sto sa aktivnostima ili neki telefon-igračka za decu.

Rak

Deca rođena u znaku Raka su veoma osetljiva, pa plišane igračke mogu da budu dobar izbor za njih jer će im pomoći da se osećaju sigurno. Takođe, verovatno će se obradovati nekoj lutkici o kojoj može da brine kao o bebi.

Lav

Mali Lavovi su najčešće veoma nasmejani i srećni, ali vole i dramu, pa su njihovi tantrumi ponekad zaista naporni. U kakvim igračkama će uživati zavisi od vas – pošto Lav voli da bude u centru pažnje, voleće igračke koje kod vas izazovu neku reakciju. Mikrofon za decu ili neki od kostima superheroja i likova iz crtaća sigurno će ga obradovati.

Devica

Male Device su poznate po svojoj oštroumnosti, a efikasnost i preciznost su kod njih posebno izraženi. Zahvaljujući tome što sjajno primećuju detalje koje niko drugi ne vidi, uživaće u slaganju puzli i sličnim igrama. Takođe, pošto Device veoma vole da sve bude čisto, verovatno će uživati u igri sa nekim od setova za čišćenje za decu.

Vaga

Pošto su ovi mališani često neodlučni, nemojte da im dajete prevelik izbor igračaka odjednom. Najčešće deca u znaku Vage imaju i neku umetničku stranu ličnosti, pa uživaju u stvaranju lepih stvari, zato su neki kreativni setovi za mališane super poklon za njih.

Obradovaće ih i tabla za crtanje sa raznobojnim kredama ili neki setovi za konstrukciju različitih oblika od magneta.

Škorpija

Deca rođena u ovom horoskopskom znaku su veoma radoznala i najčešće vrlo dobra u rešavanju problema. Igre u kojima nešto treba da pogađaju su sjajne za njih, a radoznalost će im zadovoljiti i interaktivne igračke.

Strelac

Mali Strelčevi su veoma energični i aktivni, treba im da provode dosta vremena napolju, a uživaju i u tome da se isprljaju. Ova deca su veoma samostalna, zato je za njih super poklon rančić sa osnovnim stvarima koje su im potrebne. Takođe, sve igre koje ih teraju na akciju i kretanje će ih oduševiti, poput malog koša sa loptom.

Jarac

Mali pefekcionisti rođeni u znaku Jarca vole da vide ponos u očima svojih roditelja, zato se često upuštaju u neke umetničke projekte. Da biste izbegli mnogo nereda po kući, piši-briši tabla ili tabla sa kredom je super poklon za vašeg mališana, a pošto vole i da se pretvaraju da su na poslu, da rade, sigurno će ih obradovati neki kuhinjski set ili igračka kasa za prodavce.

Vodolija

Mali kreativci u ovom horoskopskom znaku su uvek u pokretu, stalno sa nekim novim idejama i projektima. Satima će se rado igrati sa plastelinom i modlama ili kinetičkim peskom, ali i raznim konstruktorskim setovima, piše thebump.com.

Ribe

Deca rođena u znaku Ribe su veoma osetljiva, uživaju u pažnji drugih, ali vole i da brinu o drugima, uključujući i o životinjama. Veoma su maštovita, pa su na njih dobre opcije šatori i kućice u kojima će moći sami da smišljaju svoje igre. Takođe, igračka koja bi im se verovatno dopala je i neka interaktivna životinja o kojoj mogu da “brinu”.

Tagovi:
Pročitajte još: