fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Najozbiljnija pretnja nasiljem do sada: Aleksić i njegovi opozicionari hoće fizički da spreče održavanje izbora i da Srbiju uvedu u haos!

Aleksić

Lider Đilasove NATO koalicije “Srbija protiv nasilja” Miroslav Aleksić rekao je da vlast nije pristala da se svi lokalni izbori održe u istom danu.

– Mi želimo da izađemo na izbore, ali vlast je odabrala da na izbore ide bez opozicije. Ili ćemo mi ići na izbore ili ih nećemo imati – zapretio je Miroslav Aleksić na konferenciji za novinare održane nakon kolegijuma o poboljšanju izbornih uslova sa predstavnicima vlasti.

Aleksić je ovom pretećom izjavom potvrdio da je namera đilasovaca da fizički spreče glasanje, čime vrše ozbiljna krivična dela i pokušavaju da Srbiju uvedu u totalnu anarhiju i sukobe.

Predstavnici vladajuće većine nisu prihvatili samo jedan od tri uslova opozicije, jer je protivustavan,a ostala dva su prihvaćena.Protivustavan ultimativni zahtev opozicije bio je da beogradski i izbori na lokalu budu održani na isti dan. Kolegujimu su se odazvali predstavnici svih vladajućih poslaničkih grupe: SNS, SPS, SDPS, JS, PUPS, SVM, kao i opozicione liste “Srbija protiv nasilja” i koalicije NADA.

Predstavnici poslaničke grupe “Mi – snaga naroda dr Branimir Nestorović” nisu došli na sastanak, kao ni predstavnici poslaničke grupe “Ekološki ustanak” koju prevodi Aleksandar Jovanović Ćuta.

Tagovi:
Pročitajte još: