fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Najrizičniji datumi u februaru: Budite oprezni, ove astrološke postavke nisu bezazlene

Žena

Važno je da budete izuzetno oprezni tokom ovih dana kako biste izbegli potencijalne probleme u sferi ljubavi, komunikacije i opšte dobrobiti.

13. februar – Mars prelazi u znak Vodolije

Mars u Vodoliji, iako nije negativan, može uzrokovati gubitak motivacije i produktivnosti. Iako neće kritično uticati na uspeh, preporučuje se trud da se izbegne lenjost. Ovaj uticaj Marsa traje do 22. marta.

14. februar – Mars u konjunkciji sa Plutonom

Drugom konjunkcijom u mesecu, Pluton i Mars prouzrokuju ratove i svađe, uz pokušaje demonstracije superiornosti. Ovaj dan karakteriše hvalisanje, dominacija i želja za potčinjavanjem.

16. februar – Venera prelazi u znak Vodolije

Venera u Vodoliji donosi osećaj gubitka snage, posebno mentalnog. Savetuje se oprez i podrška bližnjima tokom ovog perioda.

17. februar – Venera u konjunkciji sa Plutonom

Treća konjunkcija, ali sada Venera i Pluton dele nebo, uz moguće naglo pogoršanje zdravlja. Preporučuje se izbegavanje nepotrebnih interakcija i oprez prema energetskim vampirima.

22. februar – Venera u konjukciji sa Marsom

Četvrta konjunkcija donosi period bez diplomatskih rešenja, sa povećanim svađama, sebičnošću i tvrdoglavosti.

23. februar – Merkur prelazi u znak Riba

Merkur u Ribama je slab, a 23. februara može doći do finansijskih problema. Savetuje se izbegavanje nepotrebnih kupovina u periodu od 23. februara do 10. marta.

28. februar – trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna

Najopasniji dan u mesecu, gde će Sunce, Merkur i Saturn boriti za uticaj na sve aspekte života. Ovaj dan može izazvati haos u svim oblastima života, pa se preporučuje poseban oprez.

Tagovi:
Pročitajte još: