fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Najveće meteoropate Zodijaka: Da li ste i vi među horoskopskim znacima koje izluđuje promena vremena?!

Bol glave

Stalno smenjivanje sunca i kiše, te ledena jutra i naglo otopljavanje tokom dana neretko utiču i na fizičko i na emocionalno stanje mnogih ljudi. Tako ovaj period, kada se smenjuju godišnja doba, pa u toku dana iz sandala uđemo u zimske jakne, može izazvati niz problema, uključujući umor, razdražljivost ili čak fizičke simptome poput glavobolje.

Neki horoskopski znaci teže reaguju na promene vremena u odnosu na druge pa saznajte ko su najveće meteoropate Zodijaka.

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Ljudi rođeni u znaku Raka važe kao emotivno najosetljiviji znaci Zodijakai. Često se intuitivno povezuju s ciklusima u prirodi, pa nije iznenađujuće što im promene vremena mogu doneti niz tegoba. Nagli pad temperature ili prelazak sa sunčanog na oblačno vreme može ikod nežnih Rakova da izazve anksioznost ili depresiju.

Bik (od 21. aprila do 21. maja)

Bikovi su stabilni znaci koji vole rutinu, što znači da promene bilo koje vrste mogu biti veliki izazov za njih. To sve važi, naravno, i za vremenske promene. Nagli skokovi i padovi temperature poput iznenadnog zahlađenja ili toplotnog talasa, mogu kod Bikova da izazzovu nelagodu koja ozbiljno može da naruši njihovo fizičko i emocionalno stanje.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Device su čuvene po svojoj preciznosti i izraženoj pažnji prema detaljima. Promene vremena mogu poremetiti unutrašnju ravnotežu inače stabilnih Devica i izazvati kod njih buru nelagode. Ovo se naročito odnosi na nagle promene vremena, kao što su oluje ili jaki vetrovi, koji mogu izazvati fizičke simptome poput glavobolje.

Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

Škorpije su veoma intenzivni i emocionalno dubok znadi Zodijakai. Iako često izgledaju da su snažne i otporne, one su zapravo veoma osetljive na promene u životnoj sredini, uključujući i vremenske promene. Nagla promena atmosferskog pritiska ili vlažnosti može ih učiniti svadljivim ili napetim pa ih se klonite da se ne biste posle kajali.

Ribe (od 20. februara do 20. marta)

Ribe su još jedan znak poznat po emocionalnoj dubini i osetljivosti. Vrlo lako osete promene u svom okruženju, bilo da je reč o promenama u međuljudskim odnosima ili pak vremenu. Niske temperature ili oblačno vreme mogu izazvaju melanholiju i slabost u mišićima.

Tagovi:
Pročitajte još: