Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Najviše glasova dobio predlog projekta rekonstrukcije vrtića u Kljajićevu

U završnom glasanju  u okviru sprovođenja projekta „Participativno budžetiranje“ učestvovalo je 1137 građana, a najviše  glasova – 628 – dobio je projekat „Rekonstrukcija vrtića u Kljajićevu“.

Predlog projekta „Rekonstrukcija dečjeg igrališta i parka u ulici Vere Gucunje“ podržalo je 300 građana, dok je za projekat „Izgradnja liftova u zgradi Gradske uprave („Županija“) i Gradskoj kući, prilagođenih za prevoz osoba sa invaliditetom i osoba koje se otežano kreću“ podržalo 188 građana, a 21 listić je bio nevažeći.

Završno glasanje sprovedeno je u periodu od 20. do 24. novembra 2017. godine do 13.00 časova. Građani su mogli glasati putem listića koji su sa glasačkom kutijom bili postavljeni u Gradskom uslužnom centru, kao i putem interneta.

Mogućnost elektronskog glasanja koristila su 103 građanina, a 1034 građanina glasala su putem glasačkog listića (flajera).

S obzirom na broj glasova,  u budžetu grada Sombora za 2018. godinu u okviru projekta „Participativno budžetiranje“ biće projekat „Rekonstrukcije vrtića u Kljajićevu“.

Izvor: sombor.rs

Tagovi:
Pročitajte još: