fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Naprednjaci u rekordnom roku prikupili potpise podrške listi “ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane” (VIDEO)

Srpska napredna stranka u Novom Sadu danas je za manje od par sati, prikupila neophodan broj potpisa za podršku listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane“. Tako uspešna i brza akcija nije viđena u savremenoj političkoj praksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Ono što ovu akciju čini još značajnijom jeste činjenica da je SNS uspela da prikupi neverovatnih 7000 potpisa u samo nekoliko sati. Ovoliki broj potpisa predstavlja politički rekord, s obzirom na kratko vreme u kojem je postignut.
SNS je započela skupljanje potpisa u 17 časova, a završila ga je za svega par sati, do 22 časa kada su predstavnici Srpske napredne stranke predali sakupljene potpise Pokrajinskoj izbornoj komisiji.

Gužve na lokacijama za prikupljanje potpisa svedočile su o masovnom odzivu građana. Mediji su izveštavali o impresivnim redovima koji su strpljivo čekali da izraze svoju podršku listi ”ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane”.
Potpisi podrške skupljani su širom Vojvodine, a poseban akcenat bio je stavljen na Novi Sad, gde su različite lokacije bile poprište masovnog odziva građana.

Tagovi:
Pročitajte još: