Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Naredbe za ugostiteljske objekte, Narodnu biblioteku i PU „Bambi“

Na sednici Štaba za vanredne situacije komandant Štaba doneo je Naredbu kojom se naređuje  vlasnicima svih ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Kula, da su u obavezi da ograniče radno vreme sa korisnicima usluga od 07:00 do 17:30 časova od 04. maja 2020.godine, uz obaveznu primenu mera prevencije.

Takođe, doneta je Naredba da Narodna biblioteka Kula sa ograncima u Crvenki, Sivcu, Ruskom Krsturu, Kruščiću i Liparu od 11.maja 2020. godine ponovo počne sa radom. Pre otpočinjanja sa radom direktor Narodne biblioteke Kula u obavezi je da napravi plan rada u pogledu organizacije radnog procesa i angažmana potrebnog broja radnika u uslovima primene neophodnih mera zaštite. Uz obaveznu primene mera prevencije.

Kao i Naredba da PU „Bambi“ Kula od 11. maja 2020. godine ponovo počne sa radom. Pre otpočinjanja sa radom direktor PU „Bambi“ Kula u obavezi je da sačini spisak dece kojoj je neophodno da borave u PU „Bambi“ Kula, odnosno za decu čija oba roditelja rade. Da napravi plan rada u pogledu organizacije radnog procesa i angažmana potrebnog broja radnika u uslovima primene neophodnih mera zaštite. Uz obaveznu primene mera prevencije.

Naredbu za ugostiteljske objekte možete preuzeti ovde.

Naredbu za Narodnu biblioteku možete preuzeti ovde.

Naredbu za PU „Bambi“ možete preuzeti ovde.

Tagovi:
Pročitajte još: