fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Naši sugrađani i ovog proleća idu na odmor na Kranjsku Goru

04. maja prva grupa od dvadesetak naših sugrađana drugu godinu za redom koristi mogućnost besplatnog smeštaja u odmaralištu PIONIR (sad hostel Nika) po osnovu Ugovora o zakupu između JKP PROSTOR Sombor i zakupca MEPLAST TNT doo, Kranjska Gora a po uslovima iz javnog poziva objavljenog upravo u Somborskim Novinama. U dolasku ih je dočekalo pravo iznenađenje, sneg koji je neprekidno padao dva dana. Kako kažu i žitelji Kranjske Gore sneg u maju, ovakvog inteziteta nije česta pojava u ovom delu Alpa.
Ono što su naši sugrađani mogli da zapaze odmah po dolasku jesu, obimni radovi na potpunoj rekonstrukciji kuhinje, kotlarnice i vodovodnih, kanalizacionih, plinskih grejnih i električnih instalacija. Prvi investicioni ciklus okončan je 2016 te godine i objekat je potpuno rekonstruisan u smislu spoljašnjeg dela fasade i izolacije, stolarije i krova. Završetkom trenutnih radova zanavljaju se bazični vodovi svih instalacija i kompletna kuhinja što sa u prošloj godiin renoviranim restoranom i učionicom-čajnom kuhinjom čini drugi investicioni ciklus. Rezultat će biti mogućnost spremanja i konzumacije hrane u skladu sa pravilima HACCP. Sledeći ciklus će biti fokusiran na renoviranje smeštajnih kapaciteta u većem obimu nego dosada a rezultat će biti objekat kojim će se Grad Sombor moći ponositi a Somborci koristiti.
Na kraju da podsetimo da se prijave period druga polovina septembra i prva polovina oktobra mogu predavati do 20 avgusta u JKP PROSTOR a informacije su na sajtu preduzeća.

Tagovi:
Pročitajte još: