Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Nastavljene aktivnosti uređenja grada Sombora i naseljenih mesta

JKP "Zelenilo" - orezivanje

Tokom protekle nedelje, javna komunalna preduzeća Grada Sombora nastavila su sa sprovođenjem redovnih aktivnosti uređenja.

JKP „Zelenilo“ Sombor izvršilo je zamenu urbanog mobilijara na dečijem igralištu u naseljenom mestu Kolut, a postavljene su i potpuno nove table za koš, dok su na klupama zamenjene štafle. Na teritoriji Mesne zajednice „Venac“, postavljene su nove kante za smeće. Kako je usled elementarne nepogode došlo do napuknuća bođoša na Apatinskom putu, radnici Odeljenja za održavanje parkovskog i javnog zelenila, izvršili su sanaciju.

Radnici JKP „Vodokanal“ realizovali su radove na farbanju javnih česmi u salaškim naseljima Nenadić i Rančevo, na Apatinskom putu kod mosta, na Gakovačkom putu kod pružnog prelaza i u ulici Slaviša Vajnera Čiče. Osim toga, radnici ovog preduzeća angažovani na poslovima održavanja vodovodne mreže, sanirali su kvarove na više lokacija.

Nakon završenih radova u naseljenom mestu Čonoplja, radnici JKP „Prostor“ Sombor nastavili su sa uređenjem naseljenih mesta Riđica i Kljajićevo. Prema utvrđenom rasporedu prioriteta, dobijenom od strane nadležnih u mesnim zajednicama, vršeno je košenje trave na površinama ispred starih i napuštenih kuća, zatim površinama u zoni raskrsnica, kao i na drugim javnim površinama.

Foto: Javna komunalna preduzeća

Tagovi:
Pročitajte još: