fbpx
0°C

Ne pokušavajte da ga promenite! Zašto horoskopski znaci žele da raskinu vezu?

Raskid

Predstavljamo vam neke od najčešćih razloga zbog kojih horoskopski znaci žele raskid.

Ovan

Posesivnost. Ne možete podneti posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite imati svoj svoj život van vašeg odnosa. Takođe, želite svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost. Ne možete biti sa nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i želite partnera koji je u stanju da se nosi sa ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak

Zatvorenost. Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti da razgovarate sa partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da ima bilo kakve tajne koje krije od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav

Sramežljivost. Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti sa nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti sa nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete se kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica

Neambicioznost. Vama je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje lične. Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.

Vaga

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi – čak i ako je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac

Lenjost. Ne možete biti sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje. Dakle, vi želite da nađete nekoga ko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac

Neodgovornost. Ne možete biti sa nekim ko ne zna šta znači odgovornost ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za oboje.

Vodolija

Praktičnost. Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Želite nekoga ko može sanjati sa vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe

Neosetljivost. Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti sa nekim ko je sebičan, želite nekoga ko ima veliko srce.

Tagovi:
Pročitajte još: