Nedeljni pregled aktivnosti javnih komunalnih preduzeća opštine Kula

U nedelji iza nas, radnici JKP „Radnik“ pokosili su zelene površine na groblju u Sivcu i obavili preostale poslove iz redovnog plana.
Zaposleni u JKP „Vodovod“, u Koloniji Šećerane, sanirali su kvar na vodovodnoj mreži i uklonili grane nakon orezivanja stabala. Tokom nedelje, pokošena je i očišćena pešačka staza između Crvenke i Nove Crvenke i isprana vodovodna mreža u Vojvođanskoj i ulici 8. marta.

Ekipa radne jedinice “Vodovod” postavila je novu vodovodnu mrežu u centru i prekontrolisala i sanirala šahte na više lokacija u Kuli. Radnici „Čistoće“, uredili su prostor oko crkve Vodica na putnom pravcu Kula-Crvenka, pokosili zelene površine u centru i uklonili visoko rastinje. Zaposleni na odeljenju “Urbanističko planiranje i održavanje puteva“, u susret državnom prazniku, postavili su zastave u Industrijskoj zoni i u Lenjinovoj ulici. Takođe su uklonili grane koje ugrožavaju vodove elektro mreže u Kuli i Crvenki, u ulici Ivana Milutinovića i Ive Andrića. Radnici zaduženi za održavanje putne mreže, kontrolisali su i ispravljali saobraćajne znakove u Kuli, kao i saobraćajne signalizacije u Crvenki. Električari su postavili novu uličnu rasvetu i pregledali već postojeću.
Zaposleni u JKP „Ruskom“, uredili su zelene površine na više lokacija u Ruskom Krsturu i Kruščiću i započeli rekonstrukciju ulaza u osnovnu školu „Veljko Vlahović“.