fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Nedostaje vam prostora na telefonu? Razmislite o brisanju ovih aplikacija

Aplikacije

Ako vam zafali prostora za nešto zaista korisno, možda je vreme da razmislite o uklanjanju nekih od tih aplikacija.

QR skeneri

Aplikacije za skeniranje QR kodova su postale popularne jer promovišu beskontaktno korišćenje usluga. Međutim, QR skeneri mogu predstavljati rizik jer izgledaju bezazleno, ali mogu biti izvor virusa za vaš uređaj. Dodatno, mnogi savremeni telefoni već imaju ugrađenu funkciju za skeniranje QR kodova, tako da proverite da li već imate tu opciju pre nego što zadržite neku dodatnu aplikaciju.

Aplikacije za skeniranje

Aplikacije za skeniranje dokumenata takođe možda nisu potrebne, s obzirom na to da većina telefona dolazi s predinstaliranom funkcijom za to. Skeniranje je moguće i preko Google Drive-a, stoga proverite mogućnosti vaše kamere pre nego što zadržite dodatne aplikacije za skeniranje.

Facebook

Što se tiče Facebooka, ova aplikacija može zauzeti znatan prostor i usporiti vaš uređaj. Facebook možete proveravati i preko internet pretraživača na svom telefonu, što može biti efikasnija opcija.

Baterijska svetiljka

Aplikacije za baterijsku svetiljku nekad su bile izuzetno popularne, ali s obzirom na to da većina telefona danas ima ugrađenu svetiljku, dodatne aplikacije za to postaju nepotrebne i samo zauzimaju prostor.

Tagovi:
Pročitajte još: