fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Nikada ne zaboravljaju prvu ljubav: Žene u ovim znacima Zodijaka uvek uzdišu na pomen imena svog prvog

Ljubav

Prve ljubavi su lepe i slatke, međutim, kako vreme prolazi one kod većine ljudi padaju u zaborav. Ali ne i kod ovih dama!

Njima je to poseban pečat u životu koji nikada ne zaboravljaju i ne žele da zaborave.

Ovo iskustvo će žene rođene u sledećim znacima Zodijaka nositi u srcu celog svog života.

Rak

Rak važi za emotivan znak koji je ponajviše povezan s prošlošću. vrlo teško preboleva prvu ljubav. Iako će možda pokušati da izbriše sva sećanja na njega, to joj baš i ne polazi za rukom tako lako. Potpuno je odana novoj ljubavi, ali često u mislima priziva prvu, s kojom povremeno upoređuje i sadašnju.

Bik

U pitanju su izuzetno tvrdoglave žene, kako u poslu, odlukama, tako i u emocijama. Treba im puno vremena da se otvore novim ljudima i izađu iz svoje zone komfora, pa se radije zadržavaju u prošlosti jer su im ta osećanja već poznata.

Zato je Biku veoma teško da preboli svoju prvu ljubav. Čak i kada traži nove partnere koji bi bili dobar dugoročni izbor, često se zaustavljaju na onima koji su izgledom ili karakterom slični njenoj prvoj ljubavi. Uvek, pa i za dvadeset godina, kada kuvaju svoje omiljeno romantično jelo, sigurno će ga se sećati, barem na trenutak.

Vaga

Iako je žena Vaga poznata po svojoj odanosti, smirenosti i strpljenju, ne može, a da se više puta ne vrati u sklonište svoje prve ljubavi. Naravno, samo u mislima, jer ne želi dramu i avanturu i ne preduzima nikakve konkretne korake da se vrati na pređašnje.

Možda je to iskustvo bilo i loše, ali Vaga će ga u mislima idealizovati i zadržati samo dobro sećanje na svoju prvu ljubav. Ako je pitate o prošlosti, sigurno će više puta spomenuti svoju prvu ljubav što može rasplamsati ljubomoru kod njenog sadašnjeg partnera.

Ribe

Nema lepšeg momenta za Ribu od onog kada se udobno smesti i mislima odluta u svoju bajkovitu ljubavnu priču. Budući da je vrlo emotivna, prva ljubav ostaće joj zauvek u sećanju. I to je priča koja nju smiruje čak i u teškim trenucima.

Samo zato što određena veza nije uspela ne znači da će se odreći velike ljubavi. Možda potiskuju svoje emocije, ali potajno će se i dalje nadati da će ih se njihova prva ljubav bar ponekad setiti.

Tagovi:
Pročitajte još: