Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Nisu baš izbirljivi: Tri znaka Zodijaka koji imaju niske kriterijume kada biraju partnere

Ljubav

Kada je reč o izboru partnera, neki horoskopski znakovi skloni su biti manje izbirljivi. Njihovi niski kriterijumi mogu proizaći iz njihove prirodne sklonosti ka avanturi, strahu od samoće ili jednostavno zbog njihove velikodušne i prihvatajuće prirode.

Evo koji su to znakovi koji se ističu po niskim kriterijuma i zašto su skloni birati partnere s manje opreza.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i društveni, a njihova potreba za stimulacijom često ih vodi u raznovrsne odnose. Kao vazdušni znak pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, Blizanci uživaju u upoznavanju novih ljudi i sklapanju različitih vrsta veza. Njihova želja za novim iskustvima može ih dovesti do toga da ne postavljaju visoke standarde za partnere, sve dok im nova veza pruža zanimljivu interakciju ili priču koju mogu podeliti.

Strelac

Strelci su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Kao vatreni znak koji vlada Jupiterom, planetom ekspanzije i istraživanja, Strelci često traže partnere koji mogu pratiti njihov brz tempo i spremni su na spontanost. Njihovi kriterijumi mogu biti široki jer više cene duhovnu povezanost i zajedničku želju za avanturom, nego materijalne ili površne kvalitete.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i saosećanju, što ih može dovesti do toga da budu manje izbirljive pri odabiru partnera. Kao vodeni znak pod vladavinom Neptuna, planete mašte i iluzija, Ribe ponekad idealizuju svoje partnere ili gledaju na ljubav kroz ružičaste naočare. Njihova želja da vide samo najbolje u drugima može ih sprečiti da jasno procene crvene zastavice ili nedostatke u ponašanju partnera, piše Index.hr.

Tagovi:
Pročitajte još: