Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Novi sjaj tribina na stadionu u Bezdanu

Bezdan - tribine 2

Kako bi doprineli lepšem i uređenijem mestu u kome žive, aktivisti Mesnog odbora Srpske napredne stranke Bezdan, ovog jutra su organizovali akciju uređenja sportskog stadiona.

S tim u vezi, aktivisti su zajedno sa poverenikom MO, Darkom Kosanovićem, ofarbali tribine kako bi drvenarija na njima bila zaštićena tokom zimskog perioda. Takođe postavili su i deo zaštitne ograde.

“Mi se trudimo da našim ličnim primerom pozovemo i ostale meštane Bezdana da nam se pridruže uređenju sela u kome živimo. Takođe, u narednim danima planiramo i organizaciju akcije uređenja centra, te se nadam da će nam se naše komšije priključiti i dati svoj doprinos”, istakao je Darko Kosanović.

Sredstva za realizaciju ove akcije obezbeđena su iz ličnih sredstava članova i simpatizera Stranke.

Takođe, aktivisti MO Goge, razgovarali su danas sa građanima na informativnom štandu, koji su organizovali u njihovom naselju.

Cilj organizacije štandova je neposredna komunikacija sa građanima, a kako navodi Georgi Lazarov, poverenik MO, kontinuitet organizacije istih biće i u narednom periodu nastavljen. Ovom prilikom, ktivisti su građanima uručili i najnoviji broj SNS Informatora.

Tagovi:
Pročitajte još: