fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Odredite idealan oblik obrva uz pomoć TikTok filtera: Influenserke su oduševljene, a bićete i vi

Obrve

Jedna od prvih stvari koje ljudi primete na drugima zasigurno jesu obrve. Kada su obrve dobro oblikovane, onda na najbolji mogući način naglašavaju crte lica, dok sa druge strane, loše oblikovane obrve mogu da naprave katastrofu.

Međutim, ono što većina devojaka i žena ili ne zna, ili ne želi da prihvati jeste to da nije sve za svakoga. Kao što nekome bolje stoji plava, nekome crna, a nekome smeđa boja kose, tako ni svaki oblik obrva nije za svako lice.

I upravo prema obliku lica i treba da odredite oblik obrva koji će vam najbolje odgovarati. Sada, stvar postaje mnogo jednostavnija, jer je TikTok osmislio filter koji će vam u tome pomoći.

“L’Oréal Paris” je osmislio filter koji na TikToku možete da nađete pod imenom “Brow Finder”, a koji će vam pomoći da odredite idealan oblik za vas.

Mnoge tiktokerke su ga već isprobale i ako je sudeći po komentarima – oduševljene su. Ovaj filter nudi različite oblike lica, pa tako možete izabrati ovalno, srcoliko, duguljasto, trouglasto, ili lice u obliku dijamanta.

Sve možete da isprobate na kameri, a na svakom obliku će se menjati i različiti oblici obrva koji spadaju u najbolje za taj određeni tip lica.

Obrve će, na ovaj način, izgledati savršeno, a vaše lice još lepše. Obavezno isprobajte filter, verujemo da nećete zažaliti.

@courtni..thompson I cannot believe how easy that was!😳 @lorealparisusa #LOrealParisPartner #BrowDefiner #browsbyfaceshape #eyebrowmapping #browfilter ♬ Be You – L’Oréal Paris

Tagovi:
Pročitajte još: