fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Održan „Jaffa All-Stars Kup” u Crvenki

Crvenka - Jafa kup

Drugi po redu „JaffaAll-Stars Kup”, košarkaški turnir u pionirskom i kadetskom uzrastu, održan je u Sportskoj hali u Crvenki. Pored domaćina i organizatora, Košarkaškog kluba „JaffaAll-Stars“ iz Crvenke, u pionirskoj kategoriji učestvovale su ekipe „Partizan“ iz Beograda, „Apatin“, i „Senta“. Kada je reč o kadetskom uzrastu, učestvovali su i borili se za zlatnu medalju „Hercegovac“ iz Gajdobre i „JaffaAll-Stars“.

U prvoj polufinalnoj utakmici, u konkurenciji pionira, sastali su se „Partizan“ i „Apatin“. Uspešniji su bili Beograđani, koji su slavili sa 98:25. U drugom polufinalu pionira uspešnija je bila domaća ekipa „JaffaAll-Stars“, koja je pobedila „Sentu“ rezultatom 62:37. U meču za treće mesto kod pionira „Apatin“ je bio bolji od „Sente“ sa 49:46, dok je u finalu, „Partizan“ pobedio ekipu domaćina sa 93:30.

Kada je reč o individualnim priznanjima kod pionira, za najboljeg igrača proglašen je Miloš Davidović iz „Partizana“, dok je trofej „igrač u usponu“ pripao Nenadu Miljkoviću, igraču „Sente“.

U kadetskoj utakmici, zlatnu medalju osvojila je ekipa „JaffaAll-Stars“ pobedom nad ekipom „Hercegovca“ iz Gajdobre rezultatom 82:70. Kod kadeta, najbolji igrač je Mihailo Radulović, igrač ekipe „JaffaAll-Stars“, dok je trofej „igrač u usponu“ otišao u ruke Sava Mrkovića iz „Hercegovca“.

Nakon završetka svečane ceremonije, svim učesnicima turnira podeljeni su poklon proizvodi generalnog sponzora kluba, Kompanije „Jaffa“.

Turnir je okupio oko 130 učesnika, a medalje i pehare uručio je predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić.

Tagovi:
Pročitajte još: