fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Održano 6. Međunarodno otvoreno prvenstvo Odžaka u stonom tenisu

Stoni tenis

U organizaciji Stonoteniskog kluba „Odžaci“ održano je 6. po redu Međunarodno otvoreno prvenstvo Odžaka za rekreativce, seniore i veterane, sa preko stotinu učesnika.

Domaćini su istakli zadovoljstvo odzivom na ovaj, sada već tradicionalni, turnir, te da upravo dobar odziv svedoči o kvalitetu istog. Ovoj prvenstvu odazvali su se gotovo svi najbolji veterani iz čitavog regiona.

U najbrojnijoj kategoriji, apsolutni favorit bio je Kristijan Červik, ispred ekipe „Ada“, a u istoj konkurenciji se takmičila i njegova supruga, Ana Nikojani Červik, koja je rodom iz Gruzije. Oni su poneli zlatnu i srebrnu medalju iz Odžaka. Treće mesto i bronzanu plaketu osvojio je Mitar Palikuća, naš poznati paraolimpijac i reprezentativac Srbije u para stonom tenisu. U apsolutnoj kategoriji, srebro je odneo domaćin, Dario Loboda, ispred ekipe iz Srpskog Miletića.

Turnir se igrao na 12 stolova, u hali Sportskog centra Odžaci, a medalje i diplome za najbolje igrače uručio je član Opštinskog veća zadužen za oblast sporta, Nebojša Nikolić. Organizaciju turnira pomogli su Sportski savez opštine Odžaci i SC Odžaci.

Tagovi:
Pročitajte još: