fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Oko 1,4 miliona za sportske organizacije u opštini Apatin

Dane Basta i Radomir Radujko

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, uručio je 287 ugovora i rešenja predstavnicima sportskih organizacija za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta u AP Vojvodini.

Sa teritorije opštine Apatin, sredstva je dobilo šest klubova i Sportski savez u ukupnom iznosu od 1.350.000,00 dinara. Košarkaški klub „Apatin“ za projekat „Razvoj takmičarskih selekcija KK „Apatin“ dobio je sredstva u visini od 200.000,00 dinara, Teniski klub „Dunav“ za projekat „Tenis za sve“ dobio je sredstva u visini od 200.000,00 dinara,  Rukometni klub „Apatin“ za projekat „Rukomet za sve“ dobio je sredstva u visini od 150.000,00 dinara, Žensko košarkaško sportsko udruženje „Apa-srne“ za projekat „Razvoj ženske košarke u opštini Apatin“ dobilo je sredstva u visini od 200.000,00 dinara, Kuglaški klub „Apatin“ za projekat „34. Svetski kup“ dobio je sredstva u visini od 150.000,00 dinara, Kajak klub „Panonija“ za projekat „Nabavljanje opreme za školu kajaka“ dobio je sredstva u visini od 150.000,00 dinara, dok je Sportski savez opštine Apatin za projekat „Povećanje obuhvata građana bavljenjem sportom kroz razvoj i unapređenje sportske rekreacije“ dobio sredstva u visini od 300.000, dinara.

Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko se zahvalio pokrajinskom sekretaru za sport i omladinu Danetu Basti ispred sportskih organizacija opštine na dobijenim sredstvima.

„Ovo je samo nastavak dobre saradnje koju od ranije imamo sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu. Gospodin Basta ima veliko razumevanje za ideje koje sprovodimo i nadam se da će tako biti i u buduće kako bismo što više omasovili sport i rekreaciju kod dece i omladine u našoj opštini“, poručio je Radujko.

Tagovi:
Pročitajte još: